Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

Sterling Silver Filigree Br... image

83: Sterling Silver Filigree Bracelet

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Mayan Pre-Columbian Jade Pe... image

84: Mayan Pre-Columbian Jade Pectoral Pendant

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$900
Mayan Pre-Columbian Jade Pe... image

85: Mayan Pre-Columbian Jade Pectoral Pendant

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$700
Pair Murano Art Glass Avent... image

86: Pair Murano Art Glass Aventurine Birds

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
Vintage 15" Chinese Porcela... image

87: Vintage 15" Chinese Porcelain Vase

Estimate: $200 - $400
Passed
MEXICO 2 PESO GOLD COINS Br... image

88: MEXICO 2 PESO GOLD COINS Bracelet

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,700
RALPH LAUREN Home Large Koi... image

90: RALPH LAUREN Home Large Koi Vase

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$325
Rare VOYAGES & TRAVELS John... image

91: Rare VOYAGES & TRAVELS John Harris 1744

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,250
14k White Gold Ring w Green... image

94: 14k White Gold Ring w Green Gemstone

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Antique Goat Mask, Gilt & P... image

95: Antique Goat Mask, Gilt & Paint on Wood

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
WHITING LOUIS XV Sterling F... image

99: WHITING LOUIS XV Sterling Flatware 70-pc Set

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,100
DAVE MCGARY Bronze, When Li... image

100: DAVE MCGARY Bronze, When Lightning Strikes

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,000
Dave McGary Signed Gallery ... image

101: Dave McGary Signed Gallery Poster

Estimate: $100 - $200
Passed