Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

Antique Plique a Jour Trink... image

21: Antique Plique a Jour Trinket Box

Estimate: $200 - $400
Passed
Rustic RALPH LAUREN Home Trunk image

22: Rustic RALPH LAUREN Home Trunk

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$375
18th Century German Portrai... image

23: 18th Century German Portrait, Oil on Canvas

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$500
Le Coultre ATMOS Clock, Fin... image

25: Le Coultre ATMOS Clock, Fine Condition

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$475
LUCIANO SPAZZALI, Acrobat P... image

27: LUCIANO SPAZZALI, Acrobat Painting

Estimate: $200 - $400
Sold:$500
Vintage OMEGA 14k Gold Mens... image

28: Vintage OMEGA 14k Gold Mens Watch

Estimate: $200 - $400
Sold:$350
RALPH LAUREN Ratchet Back T... image

29: RALPH LAUREN Ratchet Back Table Lamp

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
RALPH LAUREN Cantilever Flo... image

30: RALPH LAUREN Cantilever Floor Lamps, Pair

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$475
COLT 1849 POCKET MODEL Sing... image

31: COLT 1849 POCKET MODEL Single Action

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$750
HIROSHI YOSHIDA, Woodblock ... image

32: HIROSHI YOSHIDA, Woodblock Print

Estimate: $200 - $400
Sold:$325
1870 Parian Porcelain Putti... image

33: 1870 Parian Porcelain Putti Figural Vase

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
LOUIS VUITTON Monogram ELLI... image

34: LOUIS VUITTON Monogram ELLIPSE Handbag

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
RALPH LAUREN Pair of YenYen... image

35: RALPH LAUREN Pair of YenYen Vases

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
CHIVAS REGAL Vintage 1970s ... image

37: CHIVAS REGAL Vintage 1970s GALLON Bottle

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
Antique Chinese 8' ALTAR TA... image

38: Antique Chinese 8' ALTAR TABLE Hand Carved

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$325
18k Gold Ancient Egyptian S... image

39: 18k Gold Ancient Egyptian Style Ring

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
R. CHENLEY WHITEHORSE, Kach... image

40: R. CHENLEY WHITEHORSE, Kachina Statue

Estimate: $200 - $400
Sold:$125