Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

6 US TYPE COIN Sets, Morgan... image

63: 6 US TYPE COIN Sets, Morgan & Peace

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$400
Zuni HERBERT & ESTHER CELLI... image

64: Zuni HERBERT & ESTHER CELLICION Bolo Tie

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
MARSHALL MITCHELL, Indian B... image

65: MARSHALL MITCHELL, Indian Bronze Statue

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$375
SOLOMAN LESKI, O/C Rabbi Pa... image

66: SOLOMAN LESKI, O/C Rabbi Painting

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
14k Gold Tourmaline & Diamo... image

67: 14k Gold Tourmaline & Diamond Ring

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$350
JO MORA, 3 First Edition Books image

69: JO MORA, 3 First Edition Books

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
SPRINGFIELD TRAPDOOR 45-70 ... image

70: SPRINGFIELD TRAPDOOR 45-70 Rifle

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$650
Utagawa TOYOKUNI, Woodblock... image

71: Utagawa TOYOKUNI, Woodblock Print

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Chinese Dragon Rug, Hand Wo... image

73: Chinese Dragon Rug, Hand Woven Silk

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
THEODOROS STAMOS, Abstract ... image

75: THEODOROS STAMOS, Abstract Oil on Board

Estimate: $400 - $800
Sold:$400
DAVE MCGARY, Native Bronze ... image

76: DAVE MCGARY, Native Bronze Bust, Trophies of Honor

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,500
INA NEZ, Stamped Sterling N... image

77: INA NEZ, Stamped Sterling Navajo Necklace

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
Antique CHINESE BRONZE Temp... image

79: Antique CHINESE BRONZE Temple Bell & Stand

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$300
Antique 19C Miniature Portr... image

80: Antique 19C Miniature Portrait of a Royal

Estimate: $200 - $400
Sold:$350