Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

Massive Persian SAROUK Rug,... image

164: Massive Persian SAROUK Rug, 18 Feet +

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$350
HAMILTON CHRONOMETER WWII N... image

165: HAMILTON CHRONOMETER WWII Navy Watch

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$700
SAMUEL B Sterling and 18k G... image

166: SAMUEL B Sterling and 18k Gold Bracelet

Estimate: $200 - $400
Sold:$350
BYZANTINE EMPIRE Gold Coin ... image

167: BYZANTINE EMPIRE Gold Coin NGC VF

Estimate: $400 - $800
Sold:$550
Avenir LIMOGES Game Plates,... image

171: Avenir LIMOGES Game Plates, Signed

Estimate: $400 - $800
Sold:$250
EDWARDS, Landcape Oil on Ca... image

172: EDWARDS, Landcape Oil on Canvas

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
LEICA III Camera, Black Bod... image

175: LEICA III Camera, Black Body, Summar Lens

Estimate: $400 - $800
Sold:$1,000
LEICA III Camera, Summitar ... image

176: LEICA III Camera, Summitar 50mm f2 Lens

Estimate: $400 - $800
Sold:$275
19C Continental Carved Ivor... image

177: 19C Continental Carved Ivory Trinket Box

Estimate: $400 - $800
Sold:$200
ARUNDELL HOLMES NICHOLLS Nu... image

178: ARUNDELL HOLMES NICHOLLS Nude Photo

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Antique TALAVERA Italian Ca... image

179: Antique TALAVERA Italian Candlestick

Estimate: $100 - $200
Sold:$250
SIG SAUER P230 Pistol 9mm K... image

181: SIG SAUER P230 Pistol 9mm Kurz .380

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$375