Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

14k White Gold Red Gemstone... image

202: 14k White Gold Red Gemstone Ring

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
18k Gold & Diamonds Ring Si... image

203: 18k Gold & Diamonds Ring Size 7-1/4

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
RALPH LAUREN Montauk Spotli... image

204: RALPH LAUREN Montauk Spotlight Lamp

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,600
RALPH LAUREN Anette Double ... image

205: RALPH LAUREN Anette Double Sconces

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
Vintage OMEGA SEAMASTER Aut... image

206: Vintage OMEGA SEAMASTER Automatic Watch

Estimate: $200 - $400
Sold:$425
Antique Japanese Shunga Ero... image

207: Antique Japanese Shunga Erotic Painting

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
18k Gold Mabe Pearl Earring... image

208: 18k Gold Mabe Pearl Earrings, appr $3,850

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$300
GASTON DARDAILLON, Palace W... image

210: GASTON DARDAILLON, Palace Watercolor

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
PEGGY OLSEN, Oil on Paper, ... image

212: PEGGY OLSEN, Oil on Paper, Cat Painting

Estimate: $100 - $200
Sold:$225
Bacchanalia Drawing, Graphi... image

214: Bacchanalia Drawing, Graphite & Ink

Estimate: $150 - $300
Passed
Vintage NAVAJO SQUASH BLOSS... image

215: Vintage NAVAJO SQUASH BLOSSOM Necklace

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$375
JIM NELSON, O/C Native Amer... image

216: JIM NELSON, O/C Native American Painting

Estimate: $400 - $800
Sold:$425
JIM NELSON, O/C Native Amer... image

217: JIM NELSON, O/C Native American Painting

Estimate: $400 - $800
Sold:$850
Four (4) Chinese Panels, Mo... image

218: Four (4) Chinese Panels, Mother of Pearl Inlay

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$450
Antique 33" Chinese Ivory S... image

220: Antique 33" Chinese Ivory Sculpture of Battle

Estimate: $3,000 - $6,000
Sold:$3,750
Chinese Reverse Painted Mah... image

221: Chinese Reverse Painted MahJong Scene

Estimate: $200 - $400
Sold:$125