Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

Native American 12" Basket ... image

264: Native American 12" Basket Bowl

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
(2) Native American Plaque ... image

265: (2) Native American Plaque Baskets

Estimate: $100 - $200
Sold:$30
Armorial Tureen, Ironstone ... image

266: Armorial Tureen, Ironstone Flow Blue

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Minton Lyre Flow Blue Cover... image

267: Minton Lyre Flow Blue Covered Sauce

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
LALIQUE Crystal Chene Oak L... image

269: LALIQUE Crystal Chene Oak Leaf Tumblers

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
Carved "Man in a Barrel" De... image

271: Carved "Man in a Barrel" Decanter

Estimate: $200 - $400
Passed
Navajo Blanket / Rug, Early... image

272: Navajo Blanket / Rug, Early 20th C

Estimate: $200 - $400
Sold:$1,100
Two Hand Carved Kachina Fig... image

273: Two Hand Carved Kachina Figures

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Early 20C Hopi Cottonwood K... image

274: Early 20C Hopi Cottonwood Kachina Doll

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
Navajo Blanket / Rug, Early... image

275: Navajo Blanket / Rug, Early 20th C

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
Navajo Blanket / Rug, Early... image

276: Navajo Blanket / Rug, Early 20th C

Estimate: $200 - $400
Sold:$550
SMITH & WESSON Model 14-2 i... image

278: SMITH & WESSON Model 14-2 in Box

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$450
Rare Pair GEORGES DE FEURE ... image

279: Rare Pair GEORGES DE FEURE Glass Vases

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
14k White Gold JADE East We... image

280: 14k White Gold JADE East West Ring

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
FRANZ JOSEPH I, Colored Pho... image

281: FRANZ JOSEPH I, Colored Photograph

Estimate: $100 - $200
Sold:$60