Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

HANS MYHRE Norway Sterling ... image

302: HANS MYHRE Norway Sterling Enamel Parure

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
14k Gold Diamond Cluster Ri... image

304: 14k Gold Diamond Cluster Ring, appr $2,450

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$350
14k Gold & Pearl PENGUIN Pe... image

306: 14k Gold & Pearl PENGUIN Pendant

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
14k Gold AUSTRALIAN OPAL Ring image

307: 14k Gold AUSTRALIAN OPAL Ring

Estimate: $200 - $400
Sold:$400
FIDEL CASTRO Rare Governmen... image

308: FIDEL CASTRO Rare Government Photo

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$300
FIDEL CASTRO Rare Governmen... image

309: FIDEL CASTRO Rare Government Photo

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$300
MASONIC SWORD MC Lilley Kni... image

310: MASONIC SWORD MC Lilley Knights Templar

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
FREDERIC MENGUY, Embossed L... image

311: FREDERIC MENGUY, Embossed Lithograph

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
33rd Degree MASON Ceremonia... image

312: 33rd Degree MASON Ceremonial Sword

Estimate: $200 - $400
Sold:$325
FREDDY CHARLEY, Two Kachina... image

313: FREDDY CHARLEY, Two Kachina Figures

Estimate: $200 - $400
Passed
Three Hand Carved Kachina F... image

314: Three Hand Carved Kachina Figures

Estimate: $200 - $400
Passed
Two Hand Carved Kachina Fig... image

315: Two Hand Carved Kachina Figures

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Aquatint Etching, Art Nouve... image

316: Aquatint Etching, Art Nouveau Nude

Estimate: $100 - $200
Passed
J. MICHAEL KENNEDY, Oil on ... image

317: J. MICHAEL KENNEDY, Oil on Canvas

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Pre-Columbian Jade Beads & ... image

318: Pre-Columbian Jade Beads & Mask

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
Egyptian Mummy Faience Bead... image

319: Egyptian Mummy Faience Bead Necklace

Estimate: $400 - $800
Sold:$200