Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

Three 1870s US Cavalry Buttons image

282: Three 1870s US Cavalry Buttons

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Antique 28" TRADE BEADS Nec... image

284: Antique 28" TRADE BEADS Necklace

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Native American Dagger, Lea... image

285: Native American Dagger, Leather Sheath

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
3 Native American Basket Bowls image

286: 3 Native American Basket Bowls

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
Antique Porcelain Bacchus, ... image

287: Antique Porcelain Bacchus, WPM Germany

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
LLADRO MINI ELEPHANT 5438 image

288: LLADRO MINI ELEPHANT 5438

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
BILL RENC, Five (5) Etching... image

290: BILL RENC, Five (5) Etchings, Colored

Estimate: $150 - $300
Sold:$100
DAN WESSON 715 Revolver .35... image

292: DAN WESSON 715 Revolver .357 Magnum

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$700
Famille Rose Chinese Peach ... image

293: Famille Rose Chinese Peach Bowl

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
JO MORA, (2) Hopi Kachina W... image

294: JO MORA, (2) Hopi Kachina WC Prints

Estimate: $200 - $400
Passed
ALDO LONDI, Orange Vase, Bi... image

295: ALDO LONDI, Orange Vase, Bitossi Raymor

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
TIFFANY Schlumberger Style ... image

299: TIFFANY Schlumberger Style X Ring

Estimate: $400 - $800
Sold:$550
Native American Bead Vest, ... image

301: Native American Bead Vest, SIOUX Pine Ridge

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,000