Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Shipping Information - Plea... image

1999: Shipping Information - Please read for next steps!

Estimate: $1,000,000 - $2,000,000
Passed
Howard Hazelcorn Collection... image

2000: Howard Hazelcorn Collection - Biography

Estimate: $1,000,000 - $2,000,000
Passed
Kammer & Reinhardt Hand win... image

2001: Kammer & Reinhardt Hand wind Disc Gramophone

Estimate: $40,000 - $50,000
Sold:$50,000
Early Berliner 5" Disc Reco... image

2001A: Early Berliner 5" Disc Record #114

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$3,250
Berliner Hand wind Disc Pho... image

2002: Berliner Hand wind Disc Phonograph

Estimate: $2,000 - $3,500
Sold:$18,000
Berliner Hand Wind Disc Gra... image

2003: Berliner Hand Wind Disc Gramophone

Estimate: $14,000 - $17,000
Sold:$1,300
Victor Toy Disc Phonograph image

2003A: Victor Toy Disc Phonograph

Estimate: $20,000 - $25,000
Sold:$5,500
Berliner Open Works Disc Ph... image

2004: Berliner Open Works Disc Phonograph

Estimate: $8,000 - $10,000
Sold:$2,000
Berliner Oak Record Storage... image

2005: Berliner Oak Record Storage Box

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$1,200
Berliner JS Disc Gramophone image

2006: Berliner JS Disc Gramophone

Estimate: $9,000 - $12,000
Sold:$14,000
National Gram-O-Phone Magaz... image

2007: National Gram-O-Phone Magazine Ad

Estimate: $50 - $100
Sold:$15
Victor Type A Disc Phonograph image

2008: Victor Type A Disc Phonograph

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,400
Berliner Phonograph Wood St... image

2009: Berliner Phonograph Wood Storage Box

Estimate: $200 - $300
Sold:$700
Berliner Record Case image

2010: Berliner Record Case

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$900
American Berliner Trademark... image

2011: American Berliner Trademark Disc Phonograph

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$3,250
Berliner Ratchet Wind Disc ... image

2013: Berliner Ratchet Wind Disc Gramophone

Estimate: $7,000 - $9,000
Sold:$5,000
Berliner Trademark Disc Pho... image

2014: Berliner Trademark Disc Phonograph Mahogany

Estimate: $3,500 - $5,000
Sold:$2,400
Berliner Gramophone Ratchet... image

2015: Berliner Gramophone Ratchet Wind Model

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$2,900
Berliner European Trademark... image

2017: Berliner European Trademark Disc Phonograph

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$2,700