Auction Closed
  • timeJuly 30, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Antique U.S. Paper Currency Note Collection

by Mebane Antique Auction

217 lots

1862 The Bank Of The Old Do... image

120: 1862 The Bank Of The Old Dominion One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
1935 E $1.00 Silver Certifi... image

122: 1935 E $1.00 Silver Certificate Currency Star Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
1928 A $1.00 Silver Certifi... image

123: 1928 A $1.00 Silver Certificate Currency Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
1935 E $1.00 Silver Certifi... image

124: 1935 E $1.00 Silver Certificate Currency Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
1969 D $1.00 Federal Reserv... image

125: 1969 D $1.00 Federal Reserve Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Passed
(2) 1957 B $1.00 Silver Cer... image

126: (2) 1957 B $1.00 Silver Certificate Star Notes

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
Original 1928 G $2.00 Legal... image

132: Original 1928 G $2.00 Legal Tender U.S. Currency Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$8
(4) Original 1950 B-E $5.00... image

134: (4) Original 1950 B-E $5.00 Federal Reserve Notes

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$15
Original 1934 C $5.00 Silve... image

136: Original 1934 C $5.00 Silver Certificate Currency Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$44
Original 1934 D $5.00 Silve... image

137: Original 1934 D $5.00 Silver Certificate Currency Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$34
Original 1934 B $5.00 Silve... image

138: Original 1934 B $5.00 Silver Certificate Currency Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$25
Original 1950 A $5.00 Feder... image

139: Original 1950 A $5.00 Federal Reserve Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5