Auction Closed
  • timeJuly 30, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Antique U.S. Paper Currency Note Collection

by Mebane Antique Auction

217 lots

1861 Corporation Of Frederi... image

60: 1861 Corporation Of Fredericksburg Va. 25 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
1862 County Of Franklin Va.... image

61: 1862 County Of Franklin Va. 50 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1862 County Of Bedford Libe... image

62: 1862 County Of Bedford Liberty Va. 20 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$19
1862 County Of Augusta Stau... image

63: 1862 County Of Augusta Staunton Va. 25 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
1861 The City Of Petersburg... image

64: 1861 The City Of Petersburg Va. One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
1862 State Of Virginia City... image

65: 1862 State Of Virginia City Richmond 60 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1862 County Of Washington V... image

66: 1862 County Of Washington Va. 25 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$9
1862 County Of Sussex Va. O... image

67: 1862 County Of Sussex Va. One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1862 County Of Bedford Libe... image

68: 1862 County Of Bedford Liberty Va. One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$20
1862 County Of Roanoke Va. ... image

69: 1862 County Of Roanoke Va. 50 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
1863 County Of Rockbridge V... image

70: 1863 County Of Rockbridge Va. 15 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
1862 County Of Rockingham V... image

71: 1862 County Of Rockingham Va. 10 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1862 State Of Virginia City... image

72: 1862 State Of Virginia City Richmond 60 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1862 State Of Virginia City... image

73: 1862 State Of Virginia City Richmond 75 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
1862 County Of Prince Edwar... image

74: 1862 County Of Prince Edward Va. 50 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$9
1862 City of Richmond 10 Ce... image

75: 1862 City of Richmond 10 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1862 The City Of Lynchburg ... image

76: 1862 The City Of Lynchburg Va. 90 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$9
1862 The City Of Lynchburg ... image

77: 1862 The City Of Lynchburg Va. 50 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$9
1862 County Of Monroe Union... image

78: 1862 County Of Monroe Union Va. 25 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$18
1862 County Of Nottoway Va.... image

79: 1862 County Of Nottoway Va. One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6