Auction Closed
  • timeJuly 30, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Antique U.S. Paper Currency Note Collection

by Mebane Antique Auction

217 lots

Vintage World Currency Note... image

200: Vintage World Currency Note Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Vintage World Currency Note... image

201: Vintage World Currency Note Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage World Currency Note... image

202: Vintage World Currency Note Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage World Currency Note... image

203: Vintage World Currency Note Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage World Currency Note... image

204: Vintage World Currency Note Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$12
Vintage World Currency Note... image

205: Vintage World Currency Note Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$12
Vintage World Currency Note... image

206: Vintage World Currency Note Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage U.S. FRN And Legal ... image

207: Vintage U.S. FRN And Legal Tender Currency Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$25
Vintage U.S. FRN And Legal ... image

208: Vintage U.S. FRN And Legal Tender Currency Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
1935 A Hawaii $1.00 Silver ... image

209: 1935 A Hawaii $1.00 Silver Certificate Currency Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$18
Vintage World Currency Note... image

213: Vintage World Currency Note Collection Asian

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage 1928 U.S. $2.00 Leg... image

214: Vintage 1928 U.S. $2.00 Legal Tender Currency Notes

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
Vintage U.S. Legal Tender C... image

215: Vintage U.S. Legal Tender Currency Notes

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$19
Original 1934 A $20.00 Fede... image

216: Original 1934 A $20.00 Federal Reserve Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21