Auction Closed
  • timeJuly 30, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Antique U.S. Paper Currency Note Collection

by Mebane Antique Auction

217 lots

1858 The Bank Of Chester S.... image

187: 1858 The Bank Of Chester S.C. Five Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$60
1873 The South Carolina Rai... image

188: 1873 The South Carolina Railroad Company Two Fares Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
1873 The South Carolina Rai... image

189: 1873 The South Carolina Railroad Company Two Fares Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$38
1873 The South Carolina Rai... image

190: 1873 The South Carolina Railroad Company Two Fares Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$46
Vintage Japanese Occupation... image

193: Vintage Japanese Occupation World Currency Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage Chinese World Curre... image

194: Vintage Chinese World Currency Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$21
Vintage World Currency Note... image

196: Vintage World Currency Note Estate Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage World Currency Note... image

197: Vintage World Currency Note Estate Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5
Vintage World Currency Note... image

199: Vintage World Currency Note Estate Collection

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$5