Auction Closed
  • timeJuly 30, 2021 6:00 PM EDT
  • Mebane, NC, US

Antique U.S. Paper Currency Note Collection

by Mebane Antique Auction

217 lots

1862 County Of Halifax C.H.... image

80: 1862 County Of Halifax C.H. Va. One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
Rare 1861 Southern Exchange... image

81: Rare 1861 Southern Exchange Richmond Va. 50 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$18
1862 The City Of Lynchburg ... image

82: 1862 The City Of Lynchburg Va. 60 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
1862 State Of Virginia City... image

83: 1862 State Of Virginia City Richmond 60 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1862 County Of Rockingham V... image

84: 1862 County Of Rockingham Va. 10 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$10
1862 State Of Virginia City... image

85: 1862 State Of Virginia City Richmond 75 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1862 County Of Augusta Stau... image

86: 1862 County Of Augusta Staunton Va. 25 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$14
1862 County Of Bedford Libe... image

88: 1862 County Of Bedford Liberty Va. One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$12
1863 County Of Monroe Union... image

89: 1863 County Of Monroe Union Va. 25 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$9
1861 Richmond Va. Bank Of C... image

90: 1861 Richmond Va. Bank Of Commonwealth One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$6
1862 Surry County Virginia ... image

91: 1862 Surry County Virginia 50 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
1862 Surry County Virginia ... image

92: 1862 Surry County Virginia One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$36
1861 The City Of Petersburg... image

93: 1861 The City Of Petersburg Va. One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$31
1861 The City Of Petersburg... image

94: 1861 The City Of Petersburg Va. 25 Cents Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$26
1861 Page County Virginia O... image

95: 1861 Page County Virginia One Dollar Bond Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$11
1861 The City Of Portsmouth... image

96: 1861 The City Of Portsmouth Va. Two Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$16
Copy 1861 Corporation Of Ri... image

97: Copy 1861 Corporation Of Richmond Va. One Dollar Note

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$13
(2) 1861 Corporation Of Win... image

98: (2) 1861 Corporation Of Winchester Currency Notes

Lot Closed
Estimate: $10 - $1,000
Sold:$12