Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

PETER MAX, Lithograph, Flowers image

1: PETER MAX, Lithograph, Flowers

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
RALPH LAUREN Crystal Lamps ... image

3: RALPH LAUREN Crystal Lamps (Pair)

Estimate: $400 - $800
Sold:$350
Vintage 14k Gold Mens Tiger... image

4: Vintage 14k Gold Mens Tiger Eye Ring

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
Gilt Carved European Style ... image

5: Gilt Carved European Style Eagle Statue

Estimate: $400 - $800
Sold:$500
Antique Turned Wassail Bowl... image

6: Antique Turned Wassail Bowl Table Lamp

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
JO MORA, (4) Hopi Kachina W... image

7: JO MORA, (4) Hopi Kachina WC Prints

Estimate: $600 - $1,200
Passed
BETTY NARANJO, Santa Clara ... image

8: BETTY NARANJO, Santa Clara Black Pottery

Estimate: $100 - $200
Sold:$90
HANDEL BANKER'S LAMP Art No... image

9: HANDEL BANKER'S LAMP Art Nouveau

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$500
2 CARSON CITY MORGAN Silver... image

10: 2 CARSON CITY MORGAN Silver Dollars

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
AMADO PENA, Signed Offset L... image

11: AMADO PENA, Signed Offset Lithograph

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
AKSEL HOLMSEN Sterling Enam... image

12: AKSEL HOLMSEN Sterling Enamel Bracelet

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
LEROSEY, Hand Painted Hummi... image

13: LEROSEY, Hand Painted Hummingbird Plate

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
BJORN WIINBLAD, Pair Rosent... image

14: BJORN WIINBLAD, Pair Rosenthal Vases

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
BJORN WIINBLAD, Pair Rosent... image

15: BJORN WIINBLAD, Pair Rosenthal Vases

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
NILS JONSSON, MCM Buffet Si... image

17: NILS JONSSON, MCM Buffet Sideboard

Estimate: $400 - $800
Sold:$275
18k Gold VICTORIAN CAMEO Pin image

18: 18k Gold VICTORIAN CAMEO Pin

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
Two Hand Carved HOPI Kachin... image

19: Two Hand Carved HOPI Kachina Figures

Estimate: $100 - $200
Sold:$250
AUSTRALIA 1934-35 Florin, P... image

20: AUSTRALIA 1934-35 Florin, PCGS MS63

Estimate: $200 - $400
Sold:$200