Auction Closed
  • liveFebruary 7, 2021 7:00 AM EST
  • Flemington, NJ, US

February Estates Auction-2021

by The Popular Auction, LLC

166 lots

Chinese Jade Tree Cloisonne... image

141: Chinese Jade Tree Cloisonne Planter

Estimate: $100 - $200
Passed
Three Chinese Cloisonne Fig... image

144: Three Chinese Cloisonne Figures on Donkey

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$225
Antique Japanese Sword image

146: Antique Japanese Sword

Estimate: $250 - $500
Sold:$300
Antique Chinese Sword image

147: Antique Chinese Sword

Estimate: $150 - $200
Sold:$250
Chinese Shagreen Sword image

149: Chinese Shagreen Sword

Estimate: $100 - $200
Sold:$200
Antique Japanese Sword image

150: Antique Japanese Sword

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
Philippines Antique T’boli ... image

151: Philippines Antique T’boli Sword

Estimate: $100 - $200
Sold:$300
Antique Dagger image

152: Antique Dagger

Estimate: $150 - $200
Sold:$100
Two Antique Daggers image

153: Two Antique Daggers

Estimate: $200 - $300
Sold:$650
Mahogany Ball and Claw Server image

155: Mahogany Ball and Claw Server

Estimate: $150 - $200
Sold:$75
Chippendale Style Mahogany ... image

156: Chippendale Style Mahogany Mirror

Estimate: $50 - $100
Passed
La Barge - Mirror image

157: La Barge - Mirror

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Victorian Green Marble Pede... image

158: Victorian Green Marble Pedestal

Estimate: $150 - $200
Sold:$200
Maitland Smith - Pedestal image

159: Maitland Smith - Pedestal

Estimate: $100 - $200
Sold:$225
Two Part Mahogany Breakfront image

160: Two Part Mahogany Breakfront

Estimate: $400 - $600
Passed