Auction Closed
  • liveFebruary 7, 2021 7:00 AM EST
  • Flemington, NJ, US

February Estates Auction-2021

by The Popular Auction, LLC

166 lots

Three Pcs of Chinese Carved... image

101: Three Pcs of Chinese Carved Archaic Jade

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
Seven Pcs of Chinese Archai... image

102: Seven Pcs of Chinese Archaic Jade

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Custom Necklace w. Red Gem ... image

103: Custom Necklace w. Red Gem Stone

Estimate: $100 - $200
Sold:$75
Red Amber Beads Necklace image

104: Red Amber Beads Necklace

Estimate: $150 - $200
Sold:$100
Two Yellow Amber Beads Neck... image

105: Two Yellow Amber Beads Necklaces

Estimate: $50 - $100
Sold:$125
Large Group of Amber Pieces image

107: Large Group of Amber Pieces

Estimate: $100 - $200
Sold:$75
Five Pcs of American Silver... image

108: Five Pcs of American Silver Coins

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Five Cases of Gold Plated C... image

109: Five Cases of Gold Plated Coins

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
Assorted Large Group of Stamps image

110: Assorted Large Group of Stamps

Estimate: $50 - $100
Sold:$25
A Stamps Album image

111: A Stamps Album

Estimate: $200 - $300
Passed
Group of Stamps of Sun Yat Sen image

113: Group of Stamps of Sun Yat Sen

Estimate: $200 - $300
Passed
Italian White Marble Lady B... image

114: Italian White Marble Lady Bust w. Base

Estimate: $400 - $600
Sold:$475
18/19 Cen. Enamel on Copper... image

115: 18/19 Cen. Enamel on Copper Charger

Estimate: $500 - $700
Sold:$650
Terracotta Nubian Figure image

116: Terracotta Nubian Figure

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
Terracotta Group of Cupids ... image

117: Terracotta Group of Cupids Signed

Estimate: $400 - $600
Sold:$700
Terracotta Group of Anti-se... image

118: Terracotta Group of Anti-semites

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,500
Fagin Group of" Money Excha... image

119: Fagin Group of" Money Exchange"

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
18th C. Steel Coal Crate image

120: 18th C. Steel Coal Crate

Estimate: $400 - $600
Sold:$200