Auction Closed
  • liveFebruary 7, 2021 7:00 AM EST
  • Flemington, NJ, US

February Estates Auction-2021

by The Popular Auction, LLC

166 lots

English Large Porcelain Urn image

41: English Large Porcelain Urn

Estimate: $300 - $500
Passed
Pr of George Jones Porcelai... image

42: Pr of George Jones Porcelain Figural Wall Brackets

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$3,750
Framed Antique Blue & White... image

43: Framed Antique Blue & White Porcelain Plaque

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$500
English Framed Porcelain Pl... image

44: English Framed Porcelain Plaque

Estimate: $1,500 - $2,000
Passed
10K Gold Hamilton Pocket Watch image

45: 10K Gold Hamilton Pocket Watch

Estimate: $100 - $200
Sold:$450
Three Elgin Gold Pocket Wat... image

46: Three Elgin Gold Pocket Watches

Estimate: $300 - $500
Sold:$650
Two Gold Pocket Watches image

47: Two Gold Pocket Watches

Estimate: $300 - $500
Sold:$1,100
Three Silver Pocket Watches image

48: Three Silver Pocket Watches

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
10K Gold Men's Hamilton Wri... image

49: 10K Gold Men's Hamilton Wrist Watch

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
14K Tissot Men's Watch image

50: 14K Tissot Men's Watch

Estimate: $300 - $500
Sold:$475
14K Longines Watch image

51: 14K Longines Watch

Estimate: $300 - $500
Sold:$500
Two Gold & Stainless Steel ... image

52: Two Gold & Stainless Steel Wrist Watches

Estimate: $200 - $300
Sold:$650
Four Men's Wrist Watches image

53: Four Men's Wrist Watches

Estimate: $200 - $300
Sold:$1,400
Chinese Celadon Glazed Trip... image

55: Chinese Celadon Glazed Tripod Censer

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Chinese Blue & White Beaker... image

56: Chinese Blue & White Beaker Vase

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
Chinese Langyao Glazed Cove... image

57: Chinese Langyao Glazed Covered Box

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Chinese Carved Celadon Glaz... image

58: Chinese Carved Celadon Glazed Vase

Estimate: $300 - $500
Sold:$175
Japanese Satsuma Round Box image

60: Japanese Satsuma Round Box

Estimate: $300 - $500
Sold:$225