Auction Closed
  • liveFebruary 7, 2021 7:00 AM EST
  • Flemington, NJ, US

February Estates Auction-2021

by The Popular Auction, LLC

166 lots

Chinese White Glazed Figure... image

22: Chinese White Glazed Figure of Guanyin

Estimate: $50 - $100
Sold:$25
French Mental Clock with Onyx image

23: French Mental Clock with Onyx

Estimate: $300 - $500
Passed
French Bronze Clock & Sculp... image

24: French Bronze Clock & Sculpture

Estimate: $400 - $600
Sold:$950
Gaudez Bronze Bust image

25: Gaudez Bronze Bust

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
19th Cen.French Bronze Scul... image

26: 19th Cen.French Bronze Sculpture by Chiparus

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$4,250
After Botero Bronze Hand image

27: After Botero Bronze Hand

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$550
Animalier Bronze of A Cow &... image

28: Animalier Bronze of A Cow & Baby

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,300
Chinese Bronze Lion Incense... image

29: Chinese Bronze Lion Incense Holder

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
Five Thai Bronze Elephants ... image

30: Five Thai Bronze Elephants Weight

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
Chinese Bronze Tripod Cense... image

31: Chinese Bronze Tripod Censer with Cover

Estimate: $300 - $500
Sold:$50
Chinese Bronze Pagoda Censer image

32: Chinese Bronze Pagoda Censer

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Chinese Bronze Censer & Stand image

33: Chinese Bronze Censer & Stand

Estimate: $300 - $500
Sold:$125
Large Chinese Gilt Bronze B... image

34: Large Chinese Gilt Bronze Buddha Figure

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$4,250
Important Ming Chinese Gilt... image

35: Important Ming Chinese Gilt Bronze Buddha Figure

Estimate: $15,000 - $25,000
Sold:$10,000
Pr 18th Cen. Chinese Cloiso... image

36: Pr 18th Cen. Chinese Cloisonne Lanterns

Estimate: $20,000 - $30,000
Sold:$18,000
Sevres Style Porcelain Lamp image

37: Sevres Style Porcelain Lamp

Estimate: $400 - $600
Sold:$1,400
Dora Bronze Mounted Sevres ... image

38: Dora Bronze Mounted Sevres Lamp

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
Pr Sevres Vases w. Base image

39: Pr Sevres Vases w. Base

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,750
Three KPM Covered Vases image

40: Three KPM Covered Vases

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$1,600