Auction Closed
  • liveFebruary 7, 2021 7:00 AM EST
  • Flemington, NJ, US

February Estates Auction-2021

by The Popular Auction, LLC

166 lots

Vintage Alligator Leather T... image

121: Vintage Alligator Leather Trunk

Estimate: $200 - $300
Passed
Chinese Blue & White Plate image

122: Chinese Blue & White Plate

Estimate: $150 - $300
Sold:$275
Four Chinese Blue & White W... image

124: Four Chinese Blue & White Wine Cups

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Chinese Longquan Glazed Cha... image

125: Chinese Longquan Glazed Charger

Estimate: $400 - $600
Sold:$275
Chinese Famille Rose Hexago... image

126: Chinese Famille Rose Hexagonal Planter

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,800
Chinese Blue & White Porcel... image

127: Chinese Blue & White Porcelain Bowl

Estimate: $300 - $500
Sold:$225
Chinese Bottle Vase w Dragon image

130: Chinese Bottle Vase w Dragon

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Pr Chinese Blue & White Dishes image

131: Pr Chinese Blue & White Dishes

Estimate: $400 - $600
Passed
Chinese-Tibetan Thangka image

132: Chinese-Tibetan Thangka

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
Chinese Silk Embroidered Bl... image

133: Chinese Silk Embroidered Black Ground Robe

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$4,750
Asian Silk Panel image

135: Asian Silk Panel

Estimate: $50 - $100
Sold:$75
Pair Chinese Bone Carving w... image

136: Pair Chinese Bone Carving with Stand

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
Fine Carved Chinese Panel image

137: Fine Carved Chinese Panel

Estimate: $300 - $500
Sold:$1,000
Japanese Carved Erotic Couple image

138: Japanese Carved Erotic Couple

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
Japanese Three Pcs Carved N... image

139: Japanese Three Pcs Carved Netsuke

Estimate: $200 - $300
Sold:$325
Chinese Enamel on Copper Jar image

140: Chinese Enamel on Copper Jar

Estimate: $300 - $500
Sold:$150