Auction Closed
  • liveFebruary 7, 2021 7:00 AM EST
  • Flemington, NJ, US

February Estates Auction-2021

by The Popular Auction, LLC

166 lots

Silver Enamel Nude Lady Box image

1: Silver Enamel Nude Lady Box

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$1,200
Two Russian Silver Boxes w.... image

2: Two Russian Silver Boxes w. Gold

Estimate: $700 - $900
Sold:$650
Fine Silver Green Enamel Box image

3: Fine Silver Green Enamel Box

Estimate: $600 - $800
Sold:$400
Green Enamel Oval Shape Box image

4: Green Enamel Oval Shape Box

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
German Porcelain & Silver E... image

5: German Porcelain & Silver Erotic Box

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$900
Persian Silver Rectangular Box image

6: Persian Silver Rectangular Box

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
Fine Persian Enamel Painted... image

7: Fine Persian Enamel Painted Silver Box

Estimate: $600 - $800
Sold:$300
Good Antique Turkey Silver ... image

8: Good Antique Turkey Silver Box Marked

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$475
Pr Sterling Silver Candle S... image

9: Pr Sterling Silver Candle Stick Holders

Estimate: $50 - $100
Sold:$25
Silver Vase" LULAU HOLDER" ... image

10: Silver Vase" LULAU HOLDER" Weight

Estimate: $300 - $500
Passed
Sterling Silver Spice Holder image

12: Sterling Silver Spice Holder

Estimate: $150 - $200
Sold:$100
Assorted Five Chinese Snuff... image

14: Assorted Five Chinese Snuff Bottles

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
Pr Chinese Blue & White Bowls image

17: Pr Chinese Blue & White Bowls

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
Chinese Famille Rose Wine Cup image

18: Chinese Famille Rose Wine Cup

Estimate: $500 - $700
Sold:$475
Chinese Famille Rose Millef... image

19: Chinese Famille Rose Millefluer Jar

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$475
Chinese Ink Color Porcelain... image

20: Chinese Ink Color Porcelain Hat Stand

Estimate: $100 - $200
Sold:$125