Auction Closed
April 4, 2015 6:00 PM EDT
- Knoxville, TN, US
- Auction Details
4 April Antique, collectible, Mantiques, and jewelry auction
by JD's Auctions
349 lots
243: Vintage sewing scissors
Sold:$10
245: Vintage 10kt gold tie clip
Sold:$50
246: Vintage Camel lighter
Sold:$25
247: Vintage mechaincs stool
Sold:$5
248: All steel doorstop
Sold:$10
249: Vintage 8 pane window
Sold:$15
250: Indian Pennies, 8 ea
Sold:$10
251: Buffalo Nickels, 4 ea
Sold:$5
252: V-Nickels, 4 ea
Sold:$5
253: Mercury Dimes, 4 ea
Sold:$8
254: 1864 II Cent piece
Sold:$20
255: 1939 D Walking Liberty Half
Sold:$15
256: 1922 S Peace Dollar
Sold:$25
257: Box of vintage stamps
Sold:$10
261: Vintage box of stamps
Sold:$10



















