Auction Closed
April 4, 2015 6:00 PM EDT
- Knoxville, TN, US
- Auction Details
4 April Antique, collectible, Mantiques, and jewelry auction
by JD's Auctions
349 lots
282: Framed prints, 2 ea (c)
Sold:$5
285: Framed prints, 2 ea (b)
Sold:$15
286: Dart board
Sold:$8
287: Bench grinder
Sold:$35
289: 1908 Barber Dime XF
Sold:$10
290: 1899 Indian Cent AU
Sold:$5
291: 1865 III Cent AU
Sold:$15
292: 1863 Indian Head Penny BU
Sold:$10
294: 1873 III Cent VF
Sold:$10
295: Small wooden easel
Passed
296: 2011 Proof Silver Eagle W
Sold:$35
298: 1860 Half Dime F
Sold:$18
299: Silver Quarters, 4 ea
Sold:$13



















