Auction Closed
April 4, 2015 6:00 PM EDT
- Knoxville, TN, US
- Auction Details
4 April Antique, collectible, Mantiques, and jewelry auction
by JD's Auctions
349 lots
262: Unopened books of stamps
Sold:$10
269: Large office chair
Sold:$10
270: 1891 CC Morgan
Sold:$80
271: 1954 PCGS PF 66 Lincoln
Sold:$10
272: 1881 NGC AU PESO
Sold:$40
273: 1980 China Olympic Yaun
Sold:$80
274: 1986 Prestige Proof set
Sold:$55
275: 1939 Walker XF
Sold:$13
276: Regan Inauguration buttons
Sold:$30
278: Set of large wrenches, 6 ea
Sold:$20
279: Air hammer set
Sold:$20



















