Auction Closed
April 4, 2015 6:00 PM EDT
- Knoxville, TN, US
- Auction Details
4 April Antique, collectible, Mantiques, and jewelry auction
by JD's Auctions
349 lots
183: Antique metal CC Snuff sign
Sold:$20
184: Cook wood sign
Sold:$8
185: Rival electric food slicer
Sold:$35
188: Butterfly Trinket Box
Sold:$10
189: Peacock Trinket Box
Sold:$8
191: Tanzanite double, .25ct
Sold:$28
194: Madeira Citrine, 1.35ct
Sold:$5
195: Brazilian Apatite, .75ct
Sold:$15
196: Mexican Fire Opal, 3.75t
Sold:$18
197: Amethyst, 2.5ct
Sold:$25
198: Ametrine, 2.3ct
Sold:$5
199: Large Smokey Quartz
Sold:$5
200: Gold and navy baby quilt
Sold:$10
201: TomTom GPS
Sold:$15



















