Auction Closed
April 4, 2015 6:00 PM EDT
- Knoxville, TN, US
- Auction Details
4 April Antique, collectible, Mantiques, and jewelry auction
by JD's Auctions
349 lots
162: 1849 Large Cent XF
Sold:$15
163: 1848 Large Cent XF
Sold:$20
164: 1894 Barber Half
Sold:$15
165: 1853 III Cent Silver
Sold:$23
166: 1868 II Cent VF
Sold:$10
167: 1909 Barber Quarter F
Sold:$10
168: 1909 VDB Penny VG
Sold:$10
169: 1877 Seated Dime XF
Sold:$15
170: 1867 Shield Nickel F
Sold:$5
171: 1892 CC Morgan
Sold:$200
173: Hand Made Indian Necklace
Sold:$10
174: Daisy BB gun model 880
Sold:$30
175: Daisy BB gun
Sold:$35



















