Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Cooper Model 57-M Bolt Acti... image

945: Cooper Model 57-M Bolt Action Rifle with Scope

Estimate: $900 - $1,500
Sold:$1,495
Kimber Model 89BGR Bolt Act... image

946: Kimber Model 89BGR Bolt Action Rifle

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,380
Remington Arms Inc - 700 LH... image

950: Remington Arms Inc - 700 LH Gold Inlaid

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,955
Remington Arms Inc - 700 LH... image

952: Remington Arms Inc - 700 LH John L Turner Custom

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$2,185
Remington Arms Inc - 700 LH... image

953: Remington Arms Inc - 700 LH John L Turner Custom

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$2,070
Remington Arms Inc - 700 LH... image

954: Remington Arms Inc - 700 LH John L Turner Custom

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$2,300
Remington Arms Inc - 700 LH... image

955: Remington Arms Inc - 700 LH John L Turner Custom

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$2,875
C. Sharps Arms Co. Model 18... image

959: C. Sharps Arms Co. Model 1875 Target Rifle

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,070
Pedersoli - Sharps 1874 Mas... image

960: Pedersoli - Sharps 1874 Master Engraved

Estimate: $1,600 - $2,750
Sold:$3,162.5