Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Browning Arms - Citori image

925: Browning Arms - Citori

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$3,450
Browning Arms - 42 image

926: Browning Arms - 42

Estimate: $1,400 - $2,000
Sold:$1,955
Browning Arms - Citori image

927: Browning Arms - Citori

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,265
Browning Arms - Auto 5 image

928: Browning Arms - Auto 5

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$1,610
Browning Arms - 12 image

929: Browning Arms - 12

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,840
Browning Arms - A 500 image

930: Browning Arms - A 500

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$690
Browning Arms - Citori image

931: Browning Arms - Citori

Estimate: $2,250 - $3,500
Sold:$3,162.5
Browning Arms - Cynergy image

932: Browning Arms - Cynergy

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,610
Browning Arms 42 Shotgun 410 image

933: Browning Arms 42 Shotgun 410

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,840
Browning Arms - A 500r image

934: Browning Arms - A 500r

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$1,265
Browning Arms - Sporting Cl... image

935: Browning Arms - Sporting Clays Factory Engraved

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,265
Browning Arms - 12 Factory ... image

936: Browning Arms - 12 Factory Engraved

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,265
Browning Arms - Citori Fact... image

937: Browning Arms - Citori Factory Engraved

Estimate: $1,800 - $3,000
Sold:$3,450
Browning Arms - Citori Fact... image

938: Browning Arms - Citori Factory Engraved Grade 6

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,737.5
Browning Arms - Cynergy image

940: Browning Arms - Cynergy

Estimate: $1,400 - $2,000
Sold:$1,725
Remington Arms Inc - 700 Cu... image

943: Remington Arms Inc - 700 Custom Model

Estimate: $2,750 - $4,000
Sold:$2,300
Remington Arms Inc - 700 Hi... image

944: Remington Arms Inc - 700 High Country Bolt Action

Estimate: $2,750 - $4,000
Sold:$2,875