Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Winchester Model 42 Slide A... image

885: Winchester Model 42 Slide Action Shotgun

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,380
Browning Arms - Auto 5 image

887: Browning Arms - Auto 5

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$1,955
Ruger - Red Label image

888: Ruger - Red Label

Estimate: $1,600 - $2,250
Sold:$1,955
Ruger Red Label Over/Under ... image

889: Ruger Red Label Over/Under 20 Gauge Shotgun

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,610
Ruger Red Label Over/Under ... image

891: Ruger Red Label Over/Under 20 Gauge Shotgun

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,380
Winchester Model 42 Slide A... image

892: Winchester Model 42 Slide Action Shotgun

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,610
Winchester - 101 Three Barr... image

894: Winchester - 101 Three Barrel Skeet Set O/U

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$2,875
Benelli Vinci Semi-Automati... image

895: Benelli Vinci Semi-Automatic Shotgun with Case

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$920
Benelli Model 1014 Semi-Aut... image

896: Benelli Model 1014 Semi-Automatic Shotgun

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$1,725
Winchester Model 42 Slide A... image

897: Winchester Model 42 Slide Action Shotgun

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,610
Winchester Model 42 Slide A... image

899: Winchester Model 42 Slide Action Shotgun

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,610
Beretta Pietro - S687 EELL image

901: Beretta Pietro - S687 EELL

Estimate: $4,000 - $7,000
Sold:$4,025
Ljutic Mono Gun Trap Shotgun image

902: Ljutic Mono Gun Trap Shotgun

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,737.5
Engraved Krieghoff Model 32... image

903: Engraved Krieghoff Model 32 Over Under Shotgun

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$4,025
Ljutic Industries - Space image

904: Ljutic Industries - Space

Estimate: $2,750 - $4,000
Sold:$5,462.5