Auction Closed
  • liveJuly 28, 2018 11:00 AM GMT+8
  • Makati City , Philippines

Leon Exchange Online Auction 8: Heiresses' Homes and Tables

by Leon Gallery

459 lots

Philippine Tatler Magazines... image

646: Philippine Tatler Magazines 4 pcs. 2010 4 pcs. 2011 7 pcs.

Estimate: ₱1,000 - ₱1,300
Sold:₱1,168
Set of Collectible Plates L... image

648: Set of Collectible Plates Limited Edition 4 pcs.

Estimate: ₱8,000 - ₱10,400
Passed
Antique Celadon Plate 19th ... image

650: Antique Celadon Plate 19th Century D: 11 1/4” (29 cm)

Estimate: ₱5,000 - ₱6,500
Sold:₱5,840
Antique Colonial Chest Mid-... image

651: Antique Colonial Chest Mid-19th Century Ilocos Region H:

Estimate: ₱5,000 - ₱6,500
Sold:₱18,688
Blue and White Jar Qing Dyn... image

653: Blue and White Jar Qing Dynasty H: 9” (23 cm)

Estimate: ₱8,000 - ₱10,400
Sold:₱29,200
Jar H: 14” (36 cm) image

654: Jar H: 14” (36 cm)

Estimate: ₱8,000 - ₱10,400
Sold:₱16,352
Jar H: 16” (41 cm) image

655: Jar H: 16” (41 cm)

Estimate: ₱8,000 - ₱10,400
Sold:₱10,512
Pukaw Jar Qing Dynasty H: 1... image

656: Pukaw Jar Qing Dynasty H: 11 1/2” (29 cm)

Estimate: ₱15,000 - ₱19,500
Sold:₱40,880
Cookie Jar Qing Dynasty H: ... image

657: Cookie Jar Qing Dynasty H: 11” (28 cm)

Estimate: ₱8,000 - ₱10,400
Sold:₱23,360
Jar H: 13” (33 cm) image

658: Jar H: 13” (33 cm)

Estimate: ₱3,000 - ₱3,900
Sold:₱5,840
Bolo without cover: L: 21” ... image

660: Bolo without cover: L: 21” (53 cm) with cover: L: 24”

Estimate: ₱5,000 - ₱6,500
Sold:₱40,880
Sculpture By Renato Rocha H... image

662: Sculpture By Renato Rocha H: 11 1/2” x L: 4” x W: 4” (29

Estimate: ₱20,000 - ₱26,000
Sold:₱52,560