Auction Closed
July 28, 2018 11:00 AM GMT+8
- Makati City , Philippines
- Auction Details
Leon Exchange Online Auction 8: Heiresses' Homes and Tables
by Leon Gallery
459 lots
606: 19th Century Miniature Painting with Ivory Frame I Untitled
Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱11,680
607: 19th Century Miniature Painting II Dupre Painter (King Louie XIV
Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱11,680
608: 19th Century Miniature Painting with Ivory Frame III Untitl
Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱18,688
613: Traveler’s Trunk H: 14” x L: 36” x W: 20” (36 cm x 91 cm x 51
Estimate: ₱1,000 - ₱1,300
Sold:₱11,680
614: Ofelia Gelvezon-Tequi Retablo signed and dated 1982 (lower right) pri
Estimate: ₱3,000 - ₱3,900
Sold:₱35,040
615: Set of Brass Collectibles bell goblet mortar and pestle (ye
Estimate: ₱3,000 - ₱3,900
Sold:₱7,008
617: Chestbox H: 5 1/2” x L: 10 1/2” x W: 7 1/2” (14 cm x 27 cm x
Estimate: ₱1,000 - ₱1,300
Sold:₱8,176
623: Books a.) Librada Avelino: A Biography Encarnacion Alzona b.) Ce
Estimate: ₱1,000 - ₱1,300
Sold:₱1,168
624: Set of Books Campaigning in the Philippines The Isles of Fear 1
Estimate: ₱4,000 - ₱5,200
Sold:₱9,344



















