Auction Closed
  • liveJuly 28, 2018 11:00 AM GMT+8
  • Makati City , Philippines

Leon Exchange Online Auction 8: Heiresses' Homes and Tables

by Leon Gallery

459 lots

Relleve La Virgen Maria 20 ... image

725: Relleve La Virgen Maria 20 1/2" x 11" (52 cm x 28 cm)

Estimate: ₱8,000 - ₱10,400
Sold:₱14,016
Crucifix G. Fadul 1990 H: 3... image

726: Crucifix G. Fadul 1990 H: 32” x L: 18” x W: 3 1/2”

Estimate: ₱3,000 - ₱3,900
Sold:₱18,688
Tribal Shield 19th Century ... image

727: Tribal Shield 19th Century Papua New Guimea H: 46”

Estimate: ₱12,000 - ₱15,600
Sold:₱29,200
WW2 Bolo Unit 1942 - 1948 G... image

730: WW2 Bolo Unit 1942 - 1948 Guerilla Unit L: 22 1/2” (57 c

Estimate: ₱1,000 - ₱1,300
Sold:₱5,840
Aluminum Tray D: 12” (30 cm) image

731: Aluminum Tray D: 12” (30 cm)

Estimate: ₱300 - ₱390
Sold:₱350.4
Chinese Camphor Chest Mid-C... image

732: Chinese Camphor Chest Mid-Century H: 21” x L: 39 3/4” x

Estimate: ₱20,000 - ₱26,000
Sold:₱81,760
Ralph Lauren Armoire with 2... image

736: Ralph Lauren Armoire with 2 Shelves and 2 Drawers and Electronic

Estimate: ₱60,000 - ₱78,000
Sold:₱175,200
Brown Leather Sleigh with G... image

739: Brown Leather Sleigh with Gold Studs Armchair Estate Sale

Estimate: ₱30,000 - ₱39,000
Sold:₱60,000
Mother and Child H: 19 1/2”... image

742: Mother and Child H: 19 1/2” (50 cm)

Estimate: ₱2,000 - ₱2,600
Sold:₱4,672
Corona and Aureola 18th Cen... image

743: Corona and Aureola 18th Century Silver Gilt H: 7 1/2” x

Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱52,560
Large Jar H: 32” x D: 16” (... image

744: Large Jar H: 32” x D: 16” (81 cm x 41 cm)

Estimate: ₱8,000 - ₱10,400
Sold:₱11,680