Auction Closed
  • liveJuly 28, 2018 11:00 AM GMT+8
  • Makati City , Philippines

Leon Exchange Online Auction 8: Heiresses' Homes and Tables

by Leon Gallery

459 lots

Afshar Carpet 36” x 62” (91... image

866: Afshar Carpet 36” x 62” (91 cm x 157 cm)

Estimate: ₱15,000 - ₱19,500
Sold:₱17,520
Turkish Carpet 51 1/2” x 72... image

867: Turkish Carpet 51 1/2” x 72” (131 cm x 183 cm)

Estimate: ₱15,000 - ₱19,500
Sold:₱21,024
Persian Carpet 55” x 87” (1... image

868: Persian Carpet 55” x 87” (140 cm x 221 cm)

Estimate: ₱20,000 - ₱26,000
Sold:₱40,880
Scandinavian Tibetan Carpet... image

869: Scandinavian Tibetan Carpet 70” x 109” (178 cm x 277 cm)

Estimate: ₱20,000 - ₱26,000
Sold:₱23,360
Scandinavian Carpet 54 1/2”... image

870: Scandinavian Carpet 54 1/2” x 79” (128 cm x 201 cm)

Estimate: ₱15,000 - ₱19,500
Sold:₱17,520
Scandinavian Carpet 71 1/2”... image

871: Scandinavian Carpet 71 1/2” x 110” (182 cm x 279 cm)

Estimate: ₱20,000 - ₱26,000
Sold:₱23,360
Scandinavian Carpet 50” x 7... image

872: Scandinavian Carpet 50” x 73” (127 cm x 185 cm)

Estimate: ₱15,000 - ₱19,500
Sold:₱17,520
Kashmiki Carpet 68” x 99” (... image

873: Kashmiki Carpet 68” x 99” (173 cm x 251 cm)

Estimate: ₱30,000 - ₱39,000
Sold:₱70,080
Caucasian Carpet 48” x 76” ... image

874: Caucasian Carpet 48” x 76” (122 cm x 193 cm)

Estimate: ₱20,000 - ₱26,000
Sold:₱23,360
Large Persian Carpet 1950 1... image

876: Large Persian Carpet 1950 112” x 148” (284 cm x 376 cm)

Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱46,720
Khorassan Carpet 51” x 75” ... image

879: Khorassan Carpet 51” x 75” (130 cm x 191 cm)

Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱19,856
Star Glass Chess Set 14” x ... image

882: Star Glass Chess Set 14” x 14” (36 cm x 36 cm)

Estimate: ₱3,000 - ₱3,900
Sold:₱3,504