Auction Closed
  • liveJuly 28, 2018 11:00 AM GMT+8
  • Makati City , Philippines

Leon Exchange Online Auction 8: Heiresses' Homes and Tables

by Leon Gallery

459 lots

Lamp H: 25” x D: 11” (64 cm... image

825: Lamp H: 25” x D: 11” (64 cm x 28 cm)

Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱18,688
Set of Celadon Ceramics image

831: Set of Celadon Ceramics

Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱16,352
Set of Celadon Ceramics image

832: Set of Celadon Ceramics

Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱21,024
Set of Celadon Ceramics image

833: Set of Celadon Ceramics

Estimate: ₱10,000 - ₱13,000
Sold:₱16,352
Silver Plated Dish D: 12 1/... image

835: Silver Plated Dish D: 12 1/2” (32 cm)

Estimate: ₱1,000 - ₱1,300
Sold:₱2,240
Queen Anne Buffeterie Compl... image

836: Queen Anne Buffeterie Complete Set with Tray and Compartments

Estimate: ₱20,000 - ₱26,000
Sold:₱40,880
Set of Stainless Steel Oblo... image

837: Set of Stainless Steel Oblong Tray L: 23 1/2” (60 cm)

Estimate: ₱1,000 - ₱1,300
Sold:₱1,168
Stainless Steel Long Oblong... image

838: Stainless Steel Long Oblong Tray L: 30” (76 cm)

Estimate: ₱1,000 - ₱1,300
Sold:₱1,168
Chandelier H: 62” x D: 20” ... image

841: Chandelier H: 62” x D: 20” (157 cm x 51 cm)

Estimate: ₱80,000 - ₱104,000
Sold:₱93,440