Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

Quackenbush Model 1. image

561: Quackenbush Model 1.

Estimate: $400 - $600
Sold:$246
Lot Of 2: Early European Ai... image

563: Lot Of 2: Early European Airguns.

Estimate: $400 - $700
Sold:$153.75
Rare Quackenbush Model 10 A... image

567: Rare Quackenbush Model 10 Air Rifle.

Estimate: $500 - $800
Sold:$492
Quackenbush Model 10 Air Ri... image

568: Quackenbush Model 10 Air Rifle.

Estimate: $500 - $800
Sold:$492
Colombian Model 1895 Cast F... image

570: Colombian Model 1895 Cast Frame Air Rifle.

Estimate: $600 - $1,000
Sold:$307.5
Scarce Daisy No. 104 SxS Ai... image

571: Scarce Daisy No. 104 SxS Airgun.

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$1,230
Lot Of 2: Quackenbush Air R... image

575: Lot Of 2: Quackenbush Air Rifles.

Estimate: $700 - $1,200
Sold:$984
Colombian Model 1894 Cast I... image

576: Colombian Model 1894 Cast Iron Air Rifle.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,045.5
Rare Quackenbush Two Tone M... image

577: Rare Quackenbush Two Tone Model 1 Air Rifle.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,353
Scarce Quackenbush Model 10... image

578: Scarce Quackenbush Model 10 BB Gun.

Estimate: $900 - $1,500
Sold:$492
Lot Of 2: Quackenbush No. 5... image

579: Lot Of 2: Quackenbush No. 5 Combination Guns.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,680