Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

(A) Triplett & Scott Repeat... image

541: (A) Triplett & Scott Repeating Carbine.

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$1,107
(A) Australian Birmingham M... image

546: (A) Australian Birmingham Martini Rfle.

Estimate: $600 - $1,000
Sold:$600
Quackenbush Model 1 Air Rif... image

549: Quackenbush Model 1 Air Rifle .21 Caliber.

Estimate: $300 - $500
Sold:$184.5
Quackenbush Model 1. image

550: Quackenbush Model 1.

Estimate: $300 - $500
Sold:$276.75
Quackenbush Model 1. image

551: Quackenbush Model 1.

Estimate: $300 - $500
Sold:$276.75
Lot Of 4: Vintage BB Guns. image

552: Lot Of 4: Vintage BB Guns.

Estimate: $300 - $500
Sold:$343.75
Quackenbush Model 2 Version... image

553: Quackenbush Model 2 Version II Air Rifle.

Estimate: $350 - $500
Sold:$215.25
Lot Of 2: Early English Air... image

555: Lot Of 2: Early English Airguns.

Estimate: $400 - $600
Sold:$276.75
Unusual Early Parlor Air Ri... image

556: Unusual Early Parlor Air Rifle.

Estimate: $400 - $600
Sold:$338.25
Daisy Model 104 SxS Shotgun. image

557: Daisy Model 104 SxS Shotgun.

Estimate: $400 - $600
Sold:$1,250
Early European Air Rifle. image

558: Early European Air Rifle.

Estimate: $400 - $600
Sold:$861
Columbian Model 1900 Cast I... image

559: Columbian Model 1900 Cast Iron Air Rifle.

Estimate: $400 - $600
Sold:$307.5
Quackenbush Model 1. image

560: Quackenbush Model 1.

Estimate: $400 - $600
Sold:$246