Auction Closed
  • liveOctober 18, 2018 1:00 PM EDT
  • New York, NY, US

ARTISTS & AMATEURS: PHOTOGRAPHS & PHOTOBOOKS

by Swann Auction Galleries

432 lots

HARRY CALLAHAN (1912-1999) ... image

286: HARRY CALLAHAN (1912-1999) Camera Movement in Neon Lights and Night, Chicago.

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$5,500
Sold price includes buyer's premium
ELIOT PORTER (1901-1990) Po... image

290: ELIOT PORTER (1901-1990) Portfolio entitled Glen Canyon.

Estimate: $7,000 - $10,000
Sold:$7,500
Sold price includes buyer's premium
ELIOT PORTER (1901-1990) Po... image

291: ELIOT PORTER (1901-1990) Portfolio entitled Intimate Landscapes.

Estimate: $7,000 - $10,000
Sold:$7,500
Sold price includes buyer's premium
NICK BRANDT (1964- ) Giraff... image

294: NICK BRANDT (1964- ) Giraffe Triptych, Maasai Mara.

Estimate: $12,000 - $18,000
Sold:$15,000
Sold price includes buyer's premium
NICK BRANDT (1964- ) Elepha... image

295: NICK BRANDT (1964- ) Elephant group on bare earth, Amboseli.

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$10,625
Sold price includes buyer's premium
ZOE LEONARD (1961- ) Mister... image

297: ZOE LEONARD (1961- ) Mister Chicken.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$5,250
Sold price includes buyer's premium
JOEL MEYEROWITZ (1938- ) Re... image

298: JOEL MEYEROWITZ (1938- ) Renee.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,170
Sold price includes buyer's premium
JUDY DATER (1941- ) Ms. Cli... image

299: JUDY DATER (1941- ) Ms. Clingfree (Self-Portrait).

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,600
Sold price includes buyer's premium
SALLY MANN (1951- ) The Wet... image

300: SALLY MANN (1951- ) The Wet Bed.

Estimate: $5,000 - $7,500
Sold:$5,000
Sold price includes buyer's premium
SALLY MANN (1951- ) Sunday ... image

301: SALLY MANN (1951- ) Sunday Funnies.

Estimate: $6,000 - $9,000
Sold:$6,500
Sold price includes buyer's premium