Auction Closed
  • liveOctober 18, 2018 1:00 PM EDT
  • New York, NY, US

ARTISTS & AMATEURS: PHOTOGRAPHS & PHOTOBOOKS

by Swann Auction Galleries

432 lots

GEORGE A. TICE (1938- ) Cou... image

244: GEORGE A. TICE (1938- ) Country Road, Lancaster, Pennsylvania.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,080
Sold price includes buyer's premium
HENRY WESSEL (1942-2018) Sa... image

245: HENRY WESSEL (1942-2018) Santa Moncia, California.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,250
Sold price includes buyer's premium
RAY METZKER (1931-2014) Phi... image

246: RAY METZKER (1931-2014) Philadelphia.

Estimate: $5,000 - $7,500
Passed
RAY K. METZKER (1931-2014) ... image

247: RAY K. METZKER (1931-2014) Sailor, Philadelphia.

Estimate: $5,000 - $7,500
Sold:$5,500
Sold price includes buyer's premium
ELLIOT ERWITT (1928- ) Yoko... image

249: ELLIOT ERWITT (1928- ) Yokohama, Japan (two dogs in goggles).

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,250
Sold price includes buyer's premium
TOSHIO SHIBATA (1949- ) Gra... image

250: TOSHIO SHIBATA (1949- ) Grand Coulee Dam, Douglas County, WA.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$5,250
Sold price includes buyer's premium
GEORGE A. TICE (1938- ) Por... image

251: GEORGE A. TICE (1938- ) Portfolio V.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,000
Sold price includes buyer's premium
GEORGE A. TICE (1938- ) Syc... image

252: GEORGE A. TICE (1938- ) Sycamore Tree, Paterson, New Jersey * Stairway to Whitby Abbey, Yorkshire.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,950
Sold price includes buyer's premium
ROBERT FRANK (1924- ) London. image

253: ROBERT FRANK (1924- ) London.

Estimate: $8,000 - $12,000
Passed
KEN JOSEPHSON (1932- ) Brad... image

255: KEN JOSEPHSON (1932- ) Bradley (Child's feet against rear window of a Ford).

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,750
Sold price includes buyer's premium
SAUL LEITER (1923-2013) Fog... image

256: SAUL LEITER (1923-2013) Foggy window abstraction.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,375
Sold price includes buyer's premium
LEE FRIEDLANDER (1934- ) Ne... image

258: LEE FRIEDLANDER (1934- ) New York City.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,000
Sold price includes buyer's premium
LEE FRIEDLANDER (1934- ) Ga... image

259: LEE FRIEDLANDER (1934- ) Galax, Virginia.

Estimate: $5,000 - $7,500
Sold:$4,750
Sold price includes buyer's premium
RALPH GIBSON (1939- ) Leda ... image

261: RALPH GIBSON (1939- ) Leda and the Swan.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,000
Sold price includes buyer's premium