Auction Closed
  • liveOctober 18, 2018 1:00 PM EDT
  • New York, NY, US

ARTISTS & AMATEURS: PHOTOGRAPHS & PHOTOBOOKS

by Swann Auction Galleries

432 lots

PETER HUJAR (1934-1987) Ele... image

262: PETER HUJAR (1934-1987) Electric Cow.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,250
Sold price includes buyer's premium
PETER HUJAR (1934-1987) Pal... image

264: PETER HUJAR (1934-1987) Palermo, Catacombs, Sicily.

Estimate: $6,000 - $9,000
Sold:$11,250
Sold price includes buyer's premium
DIETER APPELT (1935- ) Aus ... image

265: DIETER APPELT (1935- ) Aus Erinnerungspur (Self-portrait).

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,750
Sold price includes buyer's premium
ROBERT RAUSCHENBERG (1925-2... image

266: ROBERT RAUSCHENBERG (1925-2008) Study of a mailbox and tire.

Estimate: $1,800 - $2,200
Sold:$1,375
Sold price includes buyer's premium
JERRY UELSMANN (1934- ) Equ... image

267: JERRY UELSMANN (1934- ) Equivalent.

Estimate: $1,800 - $2,200
Sold:$1,820
Sold price includes buyer's premium
ROBERT RAUSCHENBERG (1925-2... image

268: ROBERT RAUSCHENBERG (1925-2008) Fort Myers, Florida.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,750
Sold price includes buyer's premium
JERRY UELSMANN (1934- ) Unt... image

269: JERRY UELSMANN (1934- ) Untitled (Philosopher's Desk).

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,000
Sold price includes buyer's premium
MIKE ROBINSON (1961- ) Ligh... image

270: MIKE ROBINSON (1961- ) Lightseekers.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,170
Sold price includes buyer's premium
ROBERT PARKEHARRISON (1968-... image

271: ROBERT PARKEHARRISON (1968- )/SHANA PARKEHARRISON (1964- ) Passage.

Estimate: $1,800 - $2,200
Sold:$2,250
Sold price includes buyer's premium
MANUEL ÁLVAREZ BRAVO (1902-... image

275: MANUEL ÁLVAREZ BRAVO (1902-2002) Las Sillas [The Chairs].

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$3,750
Sold price includes buyer's premium
GRACIELA ITURBIDE (1942- ) ... image

278: GRACIELA ITURBIDE (1942- ) Magnolia I * Magnolia II.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$8,125
Sold price includes buyer's premium
FLOR GARDUÑO (1957- ) Rama ... image

279: FLOR GARDUÑO (1957- ) Rama Dorada Siuza.

Estimate: $3,000 - $4,500
Passed
FLOR GARDUÑO (1957- ) Hombr... image

280: FLOR GARDUÑO (1957- ) Hombre Hoja, Mexico.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,500
Sold price includes buyer's premium
FLOR GARDUÑO (1957- ) Agua,... image

281: FLOR GARDUÑO (1957- ) Agua, Mexico.

Estimate: $3,000 - $4,500
Passed