Auction Closed
  • liveJanuary 21, 2019 3:00 PM CST
  • Anna, IL, US

ANTIQUE & DECORATIVE ARTS

by Martin Auction Company

508 lots

3 Beaded Purses image

360: 3 Beaded Purses

Estimate: $25 - $500
Passed
4 Beaded & Needlework Bags image

361: 4 Beaded & Needlework Bags

Estimate: $25 - $500
Passed
Beyreuth Portrait Plate image

362: Beyreuth Portrait Plate

Estimate: $25 - $500
Passed
Tom's Peanuts Store Jar image

363: Tom's Peanuts Store Jar

Estimate: $25 - $500
Sold:$30
3 Wizard of Oz Action Figures image

365: 3 Wizard of Oz Action Figures

Estimate: $25 - $500
Sold:$10
Shirley Temple Hard Plastic... image

366: Shirley Temple Hard Plastic Doll

Estimate: $25 - $500
Passed
H.P. Nippon Chocolate & Tea... image

367: H.P. Nippon Chocolate & Teapots

Estimate: $25 - $500
Passed
Carnival Chalk Hula Dancer ... image

368: Carnival Chalk Hula Dancer Simi Nude

Estimate: $25 - $500
Sold:$25
Carnival Chalk Clown Bank image

369: Carnival Chalk Clown Bank

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Circus Eleph... image

370: Carnival Chalk Circus Elephant Bank

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Miss America image

371: Carnival Chalk Miss America

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Charlie McCa... image

372: Carnival Chalk Charlie McCarthy

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Pinocchio image

373: Carnival Chalk Pinocchio

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Lone Ranger image

374: Carnival Chalk Lone Ranger

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Nude Lady image

375: Carnival Chalk Nude Lady

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Shirley Temple image

376: Carnival Chalk Shirley Temple

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Donald Duck image

377: Carnival Chalk Donald Duck

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Chalk Popeye image

378: Carnival Chalk Popeye

Estimate: $25 - $500
Sold:$20
Set of 8 Individual Salt Dips image

379: Set of 8 Individual Salt Dips

Estimate: $25 - $500
Sold:$20