Auction Closed
  • liveJanuary 21, 2019 3:00 PM CST
  • Anna, IL, US

ANTIQUE & DECORATIVE ARTS

by Martin Auction Company

508 lots

Hunting Scene Bavaria Plate image

340: Hunting Scene Bavaria Plate

Estimate: $25 - $500
Passed
Lg. H.P. Nippon Vase image

341: Lg. H.P. Nippon Vase

Estimate: $25 - $500
Sold:$40
2 Royal Doulton Tobys image

342: 2 Royal Doulton Tobys

Estimate: $25 - $500
Sold:$10
2 Royal Doulton Tobys image

343: 2 Royal Doulton Tobys

Estimate: $25 - $500
Sold:$10
Sterling Silver Baby's Mug image

344: Sterling Silver Baby's Mug

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Cloisonné Enameled Ink Blotter image

346: Cloisonné Enameled Ink Blotter

Estimate: $25 - $500
Sold:$20
Beaded Bag image

348: Beaded Bag

Estimate: $25 - $500
Sold:$10
Mesh Evening Bag image

349: Mesh Evening Bag

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
Carnival Glass Beaded Bag image

350: Carnival Glass Beaded Bag

Estimate: $25 - $500
Passed
Beaded Purse image

351: Beaded Purse

Estimate: $25 - $500
Passed
Beaded Velvet Bag German Si... image

352: Beaded Velvet Bag German Silver Clasp

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
3 Beaded Bags image

353: 3 Beaded Bags

Estimate: $25 - $500
Passed
2 Beaded Bags image

354: 2 Beaded Bags

Estimate: $25 - $500
Passed
Beaded Bag image

355: Beaded Bag

Estimate: $25 - $500
Passed
3 Beaded Purses image

356: 3 Beaded Purses

Estimate: $25 - $500
Passed
Whiting & Davis Mesh Bag image

357: Whiting & Davis Mesh Bag

Estimate: $25 - $500
Passed
3 Beaded Bags image

358: 3 Beaded Bags

Estimate: $25 - $500
Passed
4 Beaded Bags image

359: 4 Beaded Bags

Estimate: $25 - $500
Passed