Auction Closed
  • liveJanuary 21, 2019 3:00 PM CST
  • Anna, IL, US

ANTIQUE & DECORATIVE ARTS

by Martin Auction Company

508 lots

1878-CC Silver Dollar MS 66 image

301: 1878-CC Silver Dollar MS 66

Estimate: $25 - $500
Sold:$300
1896-O Silver Dollar MS66 image

302: 1896-O Silver Dollar MS66

Estimate: $25 - $500
Sold:$550
1921 Silver Dollar MS67 image

303: 1921 Silver Dollar MS67

Estimate: $25 - $500
Sold:$35
1921 Silver Dollar image

304: 1921 Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
1889 Silver Dollar image

305: 1889 Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$20
2016 Silver Eagle BU image

306: 2016 Silver Eagle BU

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
2015 Silver Eagle BU image

307: 2015 Silver Eagle BU

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
1923 Silver Dollar image

308: 1923 Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
1922 Silver Dollar image

309: 1922 Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
1900 Silver Dollar image

310: 1900 Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$25
1896-O Silver Dollar image

311: 1896-O Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$20
1921 Silver Dollar image

312: 1921 Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
2010 Silver Eagle BU image

313: 2010 Silver Eagle BU

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
2015 Silver Eagle BU image

314: 2015 Silver Eagle BU

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
2016 Silver Eagle BU image

315: 2016 Silver Eagle BU

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
1882-S Silver Dollar image

316: 1882-S Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$25
1922 Silver Dollar image

317: 1922 Silver Dollar

Estimate: $25 - $500
Sold:$15
10 Indian Head Cents image

318: 10 Indian Head Cents

Estimate: $25 - $500
Sold:$10
10 Indian Head Cents image

319: 10 Indian Head Cents

Estimate: $25 - $500
Sold:$15