Auction Closed
April 4, 2015 6:00 PM EDT
- Knoxville, TN, US
- Auction Details
4 April Antique, collectible, Mantiques, and jewelry auction
by JD's Auctions
349 lots
82: "Lucky T" door knocker
Sold:$20
84: Musky mount
Sold:$35
85: Padded wood bench
Sold:$50
86: Vintage white bench
Sold:$30
87: Vintage DeKalb corn sign
Sold:$30
89: Large raccoon mount
Sold:$120
90: Round table
Sold:$5
91: upholstered chairs
Sold:$20
93: Vintage RC Cola Thermometer
Sold:$40
97: Charlie the Bartender toy
Sold:$20



















