Auction Closed
April 4, 2015 6:00 PM EDT
- Knoxville, TN, US
- Auction Details
4 April Antique, collectible, Mantiques, and jewelry auction
by JD's Auctions
349 lots
41: Silver paper weight
Sold:$10
42: 1982 Washington Half Proof
Sold:$10
44: Lot of jewelry
Sold:$125
47: Vintage copper coal bucket
Sold:$20
55: Nail barrel with antlers
Sold:$40
56: Handmade iron dog
Sold:$50
57: Vintage occasional table
Sold:$20
58: Vintage crock "Rex Nut"
Sold:$25
59: Antique table w/marble top
Sold:$20



















