Auction Closed
April 4, 2015 6:00 PM EDT
- Knoxville, TN, US
- Auction Details
4 April Antique, collectible, Mantiques, and jewelry auction
by JD's Auctions
349 lots
26: Vintage rolling pins, 3 ea
Sold:$15
32: Stoneware bean pot crock
Sold:$8
33: Antique ink bottle
Sold:$10
34: 1537#3 Crown bean pot crock
Sold:$20
35: Antique marked ink bottle
Sold:$10
38: 2011 Silver Proof Set
Sold:$50
39: 2009 Silver Proof Set
Sold:$45
40: Roll of 1966 GEM Quarters
Sold:$30



















