Auction Closed
November 13, 2016 11:00 AM PST
- Stockton, CA, US
- Auction Details
Police Seizure & Collectibles
by California Auction Company LLC
436 lots
401: 5 Bike Lot
Sold:$10
402: 5 Bike Lot
Sold:$45
403: 5 Bike Lot
Sold:$15
404: 5 Bike Lot
Sold:$55
405: 4 Bike Lot
Sold:$20
407: 5 Bike Lot
Sold:$15
408: 5 Bike Lot
Sold:$25
409: 4 Bike Lot
Sold:$10
410: 5 Bike Lot
Sold:$10
411: 5 Bike Lot
Sold:$40
412: 5 Bike Lot
Sold:$15
417: 4 Bike Lot
Sold:$15
419: 5 Bike Lot
Sold:$10
420: 5 bike Lot
Sold:$30



















