Auction Closed
November 13, 2016 11:00 AM PST
- Stockton, CA, US
- Auction Details
Police Seizure & Collectibles
by California Auction Company LLC
436 lots
385: Early 1900's Kitchen Cabinet
Sold:$190
392: Gray Giant Escape Road Bike
Sold:$60
393: Red Nishiki Alamosa Mt Bike
Sold:$40
396: Purple Liv Alight Road Bike
Sold:$10
397: 5 Bike Lot
Sold:$10
398: 5 Bike Lot
Sold:$15
399: 5 Bike Lot
Sold:$40
400: 5 Bike Lot
Sold:$40



















