Auction Closed
February 3, 2018 9:00 AM PST
- Stockton, CA, US
- Auction Details
Police Seizure & Collectibles
by California Auction Company LLC
482 lots
136: Approx. 150 Rds .223 Cal.
Sold:$50
137: Approx. 100 Rds 40 Cal.
Sold:$40
138: Approx. 100 Rds 40 Cal.
Sold:$30
139: Approx. 100 Rds 40 Cal.
Sold:$30
140: Approx. 90 Rds 40 Cal.
Sold:$20
141: 40+ .270 Cal Cartridges
Sold:$10
142: 50+ .270 Cal Cartridges
Sold:$10
143: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$30
144: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$25
145: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$30
146: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$30
146A: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$25
146B: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$25
147: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$20
148: 450 Rounds .22 Ammo
Sold:$60
149: 450 Rounds .22 Ammo
Sold:$40
150: 120+ Military Grade 30-06
Sold:$25



















