Auction Closed
February 3, 2018 9:00 AM PST
- Stockton, CA, US
- Auction Details
Police Seizure & Collectibles
by California Auction Company LLC
482 lots
154: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$15
155: 100 Rds. 9 MM Ammunition
Sold:$20
156: 100 Rds 9mm TulAmmo
Sold:$20
157: Approx.100 Rds. 38 Cal
Sold:$25
158: Approx.100 Rds. 38 Cal
Sold:$25
159: Approx.100 Rds. 38 Cal
Sold:$30
160: 100 Rds, 9mm Luger
Sold:$25
162: Approx.100 Rds, 38 Cal
Sold:$35
163: 120 Rounds .45 Cal Military
Sold:$45
164: 120 Rounds .45 Cal Military
Sold:$40
165: 120 Rounds .45 Cal Military
Sold:$40
166: 175+ Rounds .25 Automatic
Sold:$25
168: 29 Rounds 30-30 Ammo
Sold:$10
170: 110 Rounds .45 Cal Ammo
Sold:$30
172: 1080 Rounds 7.62X39 Steel Case
Sold:$140



















