Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Lechler Marked Flintlock Am... image

341: Lechler Marked Flintlock American Long Rifle

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,725
Percussion American Long Rifle image

345: Percussion American Long Rifle

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,265
Lehigh School Style Percuss... image

346: Lehigh School Style Percussion Long Rifle

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$977.5
Percussion American Long Rifle image

347: Percussion American Long Rifle

Estimate: $900 - $1,300
Passed
A. Gompf Lancaster Percussi... image

349: A. Gompf Lancaster Percussion Long Rifle

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,265
Percussion American Long Rifle image

350: Percussion American Long Rifle

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,495
1868 Marked Percussion Amer... image

351: 1868 Marked Percussion American Long Rifle

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$805
H W Signed Percussion Long ... image

352: H W Signed Percussion Long Rifle

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$1,265
W*E Signed Flintlock Americ... image

353: W*E Signed Flintlock American Long Rifle

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,610
W. Lamb & Son Flintlock Nor... image

354: W. Lamb & Son Flintlock North Carolina Long Rifle

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,955
Southern Style Flintlock Lo... image

355: Southern Style Flintlock Long Rifle

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,265
Flintlock American Long Rifle image

356: Flintlock American Long Rifle

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$1,380
Bedford School Flintlock Lo... image

357: Bedford School Flintlock Long Rifle

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$1,955
Percussion American Long Rifle image

358: Percussion American Long Rifle

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$2,587.5
Sherwood Percussion West Vi... image

359: Sherwood Percussion West Virginia Long Rifle

Estimate: $950 - $1,400
Sold:$1,265